San Gabriel

Bryggeriet San Gabriel grundades 1997 av ölsommeliern Gabriele Tonon, som har examen från Doemens akademin i München, Bayern. San Gabriels produktion tog sin början i en gammal herrgård i Busco som ligger strax utanför Ponte di Piave i södra Veneto.

Bredvid byn ligger ett benediktinerklostret där man under medeltiden beredde helande drycker och öl var en av dem och idag bryggs också San Gabriels Ambra Rossa i enlighet med ett recept som hittades i detta kloster. Noterbart är att Gabrieles bror har vunnit konditor-VM och att båda bröderna alltså har en förkärlek till livets goda smaker.

Arbetet i bryggeriet utförs med modern teknik, men enligt metoden Pureness Edict, som utvecklades i Bayern under renässansen tid, just för att garantera högsta absoluta kvalitet och naturlighet i den gyllene drycken.

 

Vivona.nu innehåller information om alkoholdrycker.
För besök på denna webbplats måste du vara 20 år eller äldre.

När jag bekräftar att jag är 20 år eller äldre godkänner jag också att vivona.nu använder cookies.
Vad är cookies?