Els Nanos Rosat Trepat
Roligt och elegant på samma gång. Intensiv doft av röda frukter med grädde; touch av paprika. Fräscht och krämigt.
Lilla Ancestral
Ett vin att njuta av från aperitif; en enkel jäsning som slutar i flaskan med en blandning av Trepat och Parellada. Ett vin med en förfäders metod med fina bubblor, friskhet och frukt.
Josep Foraster Cava Rosat Trepat
Delikat, fint bubbel, friskhet och elegans.
Josep Foraster Trepat
Trepat är kärnan i Conca de Barberà och Celler. Delikatess, elegans och fräschör. Skogens frukter, vitpeppar och ljus bakgrund med noter av nötter. Balsamiska och mineraliska toner. Mycket uttrycksfull och uthållig.
Els Nanos Blanc del Coster
Intensiv doft av vit frukt, citrus och blommig. Lätt i gommen, men sedan smaklös, mycket fräsch och ihållande.
Josep Foraster Blanc Selecció
Volym och smakfullhet. Ett vitt vin med fyllighet och mycket lagringspotential. Mogen och tropisk frukt, mjukt rostad, citrus, med en bakgrund av smör och en fräsch finish med toner av nötter.
Vingården
Josep Foraster är en familjevingård belägen i Montblanc inuti D.O. Conca de Barbera; där vi odlar vår egen vingård med ekologiska metoder. Vi arbetar mest med autoktona sorter som Trepat och Macabeu. Vi använder också spontan jäsning för att bibehålla de bästa egenskaperna hos vår mark.
Druvorna vi använder kommer från Finca Mas Foraster, där vi har varit dedikerade till ekologisk vinodling sedan 2011. Jäsningen av druvorna sker spontant och vi arbetar med minimalt med sulfiter för att respektera essensen av slutprodukten så mycket som möjligt. Således försöker vi representera så mycket vi kan vår "terroirs" karaktär.
Josep Foraster Brisat del Coster
Macererad och fermenterad med skalet i mer än 20 dagar; intensiv, fräsch, smakfull. I munnen uttrycksfull, tannisk och elektrisk.
Pep
Jäst med hela druvor krossade i en fyrkantig betongtank. Vår Trepat med mer kraft, men samtidigt vertikal och komplex.
Julieta
Utarbetad i betong för att leta efter essensen av en så delikat sort som Trepat. Energisk och krispig; den har mycket friskhet och den är lång och ihållande. Röda frukter, kryddor och undervegetation. Vi märker knappt tanninet, behagligt och lättdrucket.
7 månader i betong "ägg".
Els Nanos Collita
Fräscht och aptitretande, detta är ett roligt och direkt vin som visar oss all potential hos ett ungt vin.
Josep Foraster Selecció
Utarbetad endast i de bästa årgångarna.
Finhet och elegans, röd frukt och bär, sammansmält med rostade toner av vintage och kryddiga toner. Intensiv, rund, med en harmonisk och elegant struktur.
Josep Foraster Criança
Cellers första vin.
Kraft med elegans och fräschör. Svarta och röda frukter; kryddiga toner, vanilj och kakao. Köttig, balanserad, med mycket integrerat tannin och en mycket ihållande eftersmak.